"Sharing knowledge · Connecting people"
 
 
 
 

Studio

Studio Gateway
Mediapark Hilversum

Heliview Online beschikt over een professionele studio op het Mediapark te Hilversum en biedt vanuit deze faciliteit onder meer de volgende diensten.

Webinars & Online Talkshows

De Heliview Webinar Service is gebaseerd op een combinatie van powerpoint en video waardoor de online presentatie een professioneel en persoonlijk karakter heeft. In de studio van Heliview Online kunnen webinars als “live talkshow” worden uitgezonden.

Lees verder...Videoproducties & Webcasts

Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de powerpoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden.

Uiteraard is het ook mogelijk om videoproducties op maat te laten produceren, zoals sfeerimpressies en productie demonstraties.

Lees verder...

Mediatraining & Studiohuur

Ten slotte leent onze studio zich uitstekend voor bijvoorbeeld Mediatrainingen, waarbij de trainer gebruik kan maken van de vergadertafel en de studio setting. Het is tevens mogelijk om onze studiofaciliteit te gebruiken voor uw eigen producties of greenscreen opnames.

Lees verder...

Gerelateerde Kennis

Blog: 10 Gouden Webinar Tips

Overweeg je binnenkort een webinar in te zetten? Dan zijn de tips uit deze korte blog wellicht relevant voor je.

Lees verder...

Volg ons ook op: