"Sharing knowledge · Connecting people"
 
 
 
 

Online Event Communicatie

Event Services
Online Event Promotie

De organisatie van een succesvol evenement brengt een goede voorbereiding en veel werk met zich mee. In aanvulling op de fysieke organisatie vormt de online component een steeds belangrijker onderdeel van het succes. Een aansprekende eventsite, webcasting, en actieve online promotie zijn daarvan een aantal voor-beelden.

Heliview Online biedt onder de noemer “Online Event Services” een totaalpakket aan diensten rondom deze online component van een evenement.

Online Event Promotie Pakketten

Wilt u uw evenement onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Via de diverse online promotie- mogelijkheden biedt Helview Online uitgebreide online exposure aan ons netwerk van 35.000 professionals.

Event Website

Voor een heldere communicatie rondom het programma, de partners en de logistiek is een duidelijke evenement website essentieel. Heliview Online biedt u hiervoor een aantal functionele templates die eenvoudig kunnen worden aangepast in uw eigen uitstraling. Uiteraard kunt u via onze handige tools ook uw deelnemersregistratie of evaluatie verzorgen.

Webcasts

Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de powerpoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden.

Gerelateerde Kennis

Artikel: Evenementen in de Contentmarketingmix

Het online kanaal heeft een belangrijke rol ingenomen in de communication voor, tijdens en na evenementen. Lees in dit artikel hoe u uw doelgroep kunt raken met relevante boodschappen.


Artikel

 

Volg ons ook op: