"Sharing knowledge · Connecting people"
 
 
 
 

B2B Marketing Automation Tools

Marketing Automation
Tools & services

Heliview Online helpt haar relaties met de selectie en inzet van B2B Marketing Automation Tools.

Marketing Automation

De afgelopen jaren heeft B2B Marketing Automation zich sterk ontwikkeld, parallel aan de opkomst van content marketing zelf. In een marketing automation systeem komen onder meer analytics, lead management, email marketing, social media en search samen in één geïntegreerd platform. Voordeel van een dergelijke integratie is uiteraard het gebruikersgemak en de integratie van functies.

Een belangrijke focus voor Marketing Automation ligt op het inrichten van campagne management, waarin wordt bepaald welke profiel op welk moment welke content geserveerd krijgt. Dat uiteraard in combinatie met uitgebreide en geïntegreerde analytics over het systeem als geheel. Bekende marketing automation tools op dit moment zijn onder meer Hubspot, Act!On, Silverpop, Eloqua (Oracle), Marketo en Pardot (SalesForce).

Heliview Online kan u helpen bij:

  • Het selecteren van een Marketing Automation tool
  • Het inrichten van verschillende systemen
  • Het verzorgen van uw campagne management
Marketing Automation Services


Marketing Automation Partners

Marketo Act-on ClickDimensions

Gerelateerde Kennis

Whitepaper: Content Marketing Technologie

Nieuwe technologieën komen en gaan razendsnel, het opstellen van lijstjes met de beste tools van dit moment is dan ook sterk aan verandering onderhavig. Maar een indeling van de benodigde technologieën naar het inspelen op de buyer journey is wel mogelijk.


Whitepaper

 

Volg ons ook op: