"Sharing knowledge · Connecting people"
 
 
 
 

Tablet Magazines

XPRTS Tablet App
Thought Leadership Magazine

De tablet wint snel terrein als kanaal voor contentconsumptie. Uit onderzoek blijkt dat tabletgebruikers een voorkeur hebben voor het gebruik van hun tablet, zowel bij de consumptie van diepgaande informatie als bijvoorbeeld video content. Heliview Online ontwikkelt via haar strategische partner XPRTS Media BV en is partner in het XPRTS Magazine.

XPRTS Magazine

XPRTS is een kennismagazine dat zich met trending IT topics richt op de zakelijke gebruiker. De lezer kan het tabletmagazine eenvoudig naar het eigen interesseprofiel inrichten. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder meer Social Business, Big Data, Mobility, Digital Marketing en Cloud Computing.

De kennis in het magazine is afkomstig van erkende ‘Thought Leaders’ zoals IBM, Adobe, HP, MicroStrategy en EMC. Deze bronnen worden onder meer beschikbaar gesteld via Madison Logic, de belangrijkste content partner van het magazine. Het magazine biedt op basis van social media direct informatie over nieuwe rapporten en onderzoeken van onderzoeksbureaus. Het social business netwerk exploreB2B levert relevante artikelen van experts per themarubriek.

XPRTS Magazine is gericht op een internationaal publiek en achter de start-up staat ook een internationale netwerk organisatie. Zo is content partner Madison Logic een Amerikaans bedrijf, blogpartner ExploreB2B is gevestigd in Duitsland, het ontwerp van de App komt uit Zuid-Afrika en de redactie zetelt in Portugal. De twee oprichters zijn echter van Nederlandse bodem en daarom werd Nederland gekozen voor de lancering.

XPRTS is een B2B Content Marketing initiatief dat inspeelt op de opkomst van ‘lean back media’. De opkomst van Internet zorgde ervoor dat gebruikers achter hun PC kropen en ‘lean forward’ aan het browsen sloegen. Tabletlezers hebben echter een andere leeshouding, waar een magazine-achtige contentervaring beter bij aansluit. XPRTS brengt daarom als één van de eerste aanbieders branded content van verschillende B2B aanbieders bij elkaar in een tabletmagazine.

Lees verder...

Gerelateerde Kennis

Call for Industry Thought Leaders

In XPRTS shares the latest research, most interesting insights and best talks from participating partners. All content is accessible, searchable and downloadable via a user friendly, personalized App. Participating Partners will generate leads by qualifying the profile information from the magazine users that have downloaded their content..

Volg ons ook op: