ETTU werd ongeveer tegelijkertijd opgericht als Heliview Online, en de ondernemers hadden elkaar snel gevonden. Wat begon als een samenwerking op basis van whitepaper marketing, groeide uit tot een relatie waarin Inboud Marketing centraal staat. ETTU werkt onder meer samen met Heliview Online op het gebied van contentcreatie, leadgeneratie, webinars en HubSpot.

Dit vindt Bart Scheffer, Manager Marketing en Communicatie, Digitale Transformatie, Journey to the Cloud en GDPR bij ETTU van de samenwerking met ons:

Over contentcreatie

“We hebben heel veel kennis in huis, maar we hadden moeite deze kennis goed te presenteren. Heliview Online schrijft voor ons goede content zoals whitepapers. Daarmee kunnen we uitstralen wat we zijn: de thought leader van onze markt.”

Over Leadgeneratie

“Toen we zagen dat de conversie van leads van whitepaper downloads iets terugliep, ontwikkelden we samen met Heliview Online nieuwe content. Via de kennisportals hebben we in de eerste maand al bijna 100 nieuwe leads gegenereerd. Dat is directe toegevoegde waarde.”

Over het algemeen

“Heliview zit op het multimediale spectrum, heeft de juiste platforms en de kennis om ons verder te helpen. Ze leveren ons de juiste exposure in de markt met leads en opdrachten als resultaat. En dat is waar het uiteindelijk om draait. We werken niet voor niets al 10 jaar samen met Heliview Online!”