Verschillende Oracle partners staken in 2015 de koppen bij elkaar om meer ruchtbaarheid te geven aan het ERP systeem JD Edwards Enterprise One. Dankzij Heliview Online is dit gezamenlijke initiatief om meer branding en media aandacht te vragen,  inmiddels uitgegroeid tot dé informatie-hub over JD Edwards en ERP-toepassingen in allerlei branches: www.jdedwaredserp.com

Wereldwijde bundeling van krachten

We werken samen met ongeveer 20 verschillende leveranciers van Oracle’s JD Edwards, die verspreid zijn over de hele wereld. Een multidisciplinair project in verschillende tijdszones, talen en uiteenlopende belangen. We zijn trots op deze internationale bundeling van krachten en het groeiende aantal websitebezoekers, leads en leden in de LinkedIn community.

Contentcreatie voor de juiste doelgroep

We hebben dankzij dit initiatief een groot netwerk van experts op het gebied van implementatie van JDE én gebruikservaring met dit systeem. Die laten we niet onbenut. Met diepgaande interviews, praktijkcases, how-to’s en andere interessante insights uit het veld creëren we whitepapers, praktijkcases en blogs die hun weg over het wereldwijde web vinden naar de juiste doelgroep. Met een mooie opbrengst van kwalitatieve leads van over de hele wereld als resultaat.

Kijk op www.jdedwardserp.com voor meer informatie over dit project.