Al geruime tijd organiseert Heliview Online voor haar klanten webinars. Daarnaast maakt Heliview Online regelmatig opnames tijdens congressen, bedrijfsvideo’s en reportages. Een webinar is een modern en interactief medium waarmee organisaties contact kunnen onderhouden met klanten of prospects. Veel klanten weten Heliview Online al te vinden voor het organiseren van webinars. Dat doen we in onze professionele studio op het Mediapark.

Interessant voor een brede doelgroep

De afgelopen jaren is gebleken dat webinars een interessant medium zijn voor een groot aantal organisaties. Denk daarbij onder andere aan:

  • Pensioenfondsen
  • Brancheverenigingen
  • Belangenverenigingen
  • Commerciële organisaties

Een belangrijk voordeel van een webinar is de eenvoud waarmee in contact kan worden getreden met de beoogde doelgroep. Er is geen reistijd en een webinar is op elke PC, tablet of smartphone te volgen.

Software of een app installeren is bij WebinarTV.nl niet nodig, ons platform waarop webinars, in een modern jasje via een webpagina, worden uitgezonden. Maar er is meer. Alle content die interessant is voor wie overweegt een webinar of andere videodiensten in te zetten, is op WebinarTV.nl te vinden.

ETTU over WebinarTV

“Via de studio van Heliview Online kunnen we in één keer een hele grote doelgroep aanboren. Veel meer dan met face-to-face contacten. We zagen veel interesse in de webinars en een deelnemerspercentage van 75%. Dat geeft aan dat onze onderwerpen relevant zijn én op de juiste manier worden gedeeld. De professionele aanpak met 4 camera’s en een moderator geeft ons de professionele uitstraling die we wilden.”