Soms is het slim om een product of thema verder uit te diepen. Maar wel op en manier die aanslaat bij de doelgroep. Visuele media lenen zich uitstekend voor het toegankelijk maken van ingewikkelde materie. Dat is niet alleen een lead genereren door een whitepaper download, maar je publiek écht meenemen in je verhaal. Microsoft slaagt erin om die inhoudelijke verdieping toegankelijk te maken, door veelvuldig webinars te organiseren. Wegens doorslaand succes besloot Microsoft haar eigen in-house studio te openen in hun kantoorpand op Schiphol.

De diepte induiken, maar wel laagdrempelig

Aan Heliview Online de eer om deze studio in te richten en te faciliteren. Wekelijks zenden we, samen met opdrachtgever Microsoft, interactieve webinars uit.  Op deze manier kan Microsoft webinars en video’s een nóg grotere rol laten spelen binnen hun contentmarketingstrategie. Laagdrempelig om te realiseren, maar tegelijkertijd ook van hoogwaardige, professionele kwaliteit.

De perfecte mix van kwaliteit én flexibiliteit

De voordelen van een inhouse-webinar studio zijn talrijk:

  • sprekers en inhoudsdeskundigen zijn geen reistijd kwijt,
  • kijkers hebben ook geen reistijd maar door middel van een vragenformulier of chatbox wel de mogelijkheid om te participeren in de webinar,
  • de studio is altijd beschikbaar op de time-slots die jij wilt,
  • laagdrempelig, snel en makkelijk schakelen met de techniek,
  • de kwaliteit die een professionele studio biedt ligt hoger dan ready-to-use webinar tools

Interesse om een professioneel webinar op jouw eigen locatie te organiseren? Of wil je meer weten over een eigen studio?
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.