Kennis

Sharing knowledge ˑ Connecting people

Benchmarkrapport: IT Leadgeneratie Benchmark 2017

Hoe pakken IT-dienstverleners hun leadgeneratie aan in deze steeds verder digitaliserende wereld? En welke methode wordt als het meest effectief ervaren in de praktijk? Op deze vragen geeft dit benchmarkrapport antwoord. Het onderzoek is gebaseerd op ongeveer 100 deelnemende Microsoft Partners. Met de resultaten wordt daarmee inzicht gegeven in één van de belangrijkste marketinguitdagingen van IT bedrijven.

Whitepaper: 10 essentiële ingrediënten van een marketing automation oplossing

Hoe maak je uiteindelijk de juiste keuze voor een marketing automation-tool die aansluit bij de specifieke behoeftes van jouw organisatie en wat mag je verwachten van een goede marketing automation-tool? Naast primaire vereisten, zoals het versturen van e-mails, zou de ideale oplossing aan verschillende eisen moeten voldoen. Wil jij aan de slag met de juiste marketing automation-oplossing voor jouw organisatie? Download nu de whitepaper en ontdek waarom deze kenmerken zo belangrijk zijn.

Whitepaper: Checklist webinar organiseren

Onze Checklist: webinar organiseren geeft organisatoren van een webinar een duidelijke en concrete lijst van onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden bij het organiseren van een webinar. Door onze checklist bij de hand te houden worden geen belangrijke onderdelen vergeten wanneer een webinar wordt georganiseerd.

Nieuwsbrief: B2B content marketing kenniscyclus

De kenniscyclus B2B content marketing is gebaseerd op ons gelijknamige boek B2B Contentmarketing, de 7 fundamenten, dat in 2014 werd genomineerd als marketingboek van het jaar. Abonneer op de nieuwsbriefcyclus en in 2 maanden bouwt u een compleet beeld op van het contentmarketing-vakgebied.